Skip to content

Tack för denna säsong!

Så var jazzkvällarna på Höganäs Saluhall över för denna säsong. I två och ett halvt år har vi bjudit in fantastiska gäster att gästa Trulsson TRIO+ och när jag tittar tillbaka på gästlistan blir jag otroligt glad och ödmjuk. Vi har spelat massor med fantastisk musik, hört många lika fantastiska historier och inte minst blivit otroligt inspirerade. Tack till Anna-MiaClaesLarsLina, Vincent, Fredrik och Trinelise(aka Offpiste Gurus), ViktoriaKatarinaJan, Atle Big Band, PeterSharonBo och Robert, slutligen Jan och Anna-Lena. Tack till Musik i Syd för stödet. Ett stort tack till Höganäs Saluhall. Ett jättestort tack till mitt härliga band. Och det största tacket till publiken, utan er hade dessa kvällar aldrig blivit av.

Till hösten räknar jag med att vi fortsätter dessa härliga kvällar med god mat och fantastisk musik. Jag återkommer!!

Salu Collage